Akcije Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Ja sam skroz okej! Pomagajte“

ja sam skroz okej

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Ja sam skroz okej! Pomagajte, čije su autorke Anabel Rivkin i Emili Makmikan.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Ko je izdavač ove knjige u Srbiji?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 11. maja, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Priručnik za nesavršene žene „Ja sam skroz okej! Pomagajte“ napisale su Anabel Rivkin i Emili Makmikan.

 

Emili je osnovala „The Midult“ 2016. godine sa svojom koleginicom novinarkom, ali i dobrom prijateljicom Anabel Rivkin. Emili je bila glavni urednik „Ivning Standarda“ i zamenik urednika birtanskog časopisa „Tatler“ posvećenog modi i lajfstajlu.

 

Sa Anabel piše kolumnu „The Midult“ za „Satrdej Telegraf Magazin“.

 

Anabel vodi svoju agenciju za storytelling „Bee Works“ koja radi za kreatore poput Džoa Malonea i Dior, i mnoge druge luksuzne brendove, spoljni je saradnik za „Tatler“, a piše i kolumnu o lepoti i kozmetici za „Iving Standard Magazin“.

 

Osnovale su portal „The Midult“ jer su kroz razgovore sa prijateljicama i koleginicama istih godina shvatile da se ta ciljna grupa oseća i funkcioniše potpuno drugačije nego što je predstavljena u medijima. Shvatile su da pripadaju kulturološki i demografski potcenjenoj generaciji, ali da i da im je to ostavilo praznu nišu. Pa su odlučile da tu nišu ispune.

 

– Želele smo svež pogled na moć i potencijal žena poput nas: duhovitih, digitalno pismenih i izuzetno nespokojnih – izjavile su autorke o knjizi „Ja sam skroz okej! Pomagajte“.

 

Širok raspon tema namenjenih ženama

 

Jedna od čitateljki o ovoj knjizi je rekla sledeće:

 

„Čitajući knjigu zaprepastila sam se rasponom tema kojima se autorke bave. Od karijere do majčinstva, od svih sećanja i iskustava koje si sakupila do grešaka koje si pravila, onih zbog kojih žališ i onih na kojima si zahvalna, od držanja dijeta i diktata kako treba da izgledaš do konačnog oslobađanja.“

 

Knjigu „Ja sam skroz okej. Pomagajte“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM