Akcije

PRODAJA SADNOG MATERIJALA ZA PROLEĆNU SADNjU

Rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin raspolaže širokim asortimanom lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, kao i kalemljenim lišćarima koji atraktivno izgledaju, a ovih dana počinje i velika prolećna prodaja sadnog materijala.

rasadnik

Iz širokog asortimana sadnica izdvajamo: javor, brezu, bagrem, vrbu, zlatni brest, hrast, dud, crvenolisnu bukvu, ukrasni glog, cvenolisnu šljivu, japansku trešnju, magnoliju, lešnik… Iz asortimana kvalitetnog rasada cveća preporučujemo: daliju, muškatle, petunije, kadifice, ukrasnu koprivu…

„Takođe, u ponudi imamo i malč koji ima višestruku ulogu. Osim što veoma dekorativno izgleda, malč sprečava isušivanje zemljišta, sprečava razvoj korova i reguliše temperaturu zemljišta. Od zaposlenih u rasadniku možete dobiti savet za koju vrstu biljke je pogodan određeni tip zemljišta, a takođe uz kupovinu sadnica nudimo i uslugu sadnje i uređivanja zelenih površina ispred poslovnog ili stambenog i dvorišnog prostora“, poručuju iz JKP „Čistoća i zelenilo“.

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb, naselje Šumica, a radno vreme je radnim danima od 7 do 17 časova, i subotom od 7 do 15 sati. Informacije se mogu dobiti i putem telefona: 023/562-107.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz