Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Život na našoj planeti”

život na našoj planeti

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Život na našoj planeti″ autora Dejvida Atenboroa.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: Na kojoj televiziji su emitovane serije Dejvida Atenboroa “Planeta Zemlja” i “Živa planeta”?

 

Od ove nedelje nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.

 

Imena dva dobitnika (po jednog na Fejsbuku i Instagramu) objavićemo u ponedeljak, 8. februara.

 

“Život na našoj planeti” je naučno potkovana priča

 

Dejvid Atenboro je autor BBC-jevih serija “Planeta Zemlja” i “Živa planeta”. Ovom naučno dobro potkovanom pričom o promenama koje se odigravaju u svetu u poslednjih stotinak godina slavni tvorac i voditelj televizijskih emisija o prirodi prenosi čitaocima mudrost prikupljanu čitav jedan životni vek i svoju optimističnu viziju budućnosti.

 

Pogledajte svet. Zatim uradite nešto da bi bio bolji.

 

„Pročitajte ovu knjigu da biste nešto naučili iz nje, ali i zato da biste odali počast ovom jedinstvenom čoveku. Sličan njemu neće se skoro roditi.“ Sunday Times

 

Dejvid Atenboro je poznati engleski istoričar prirode i borac za zaštitu divlje prirode, koji je svoju karijeru započeo na televiziji BBC, na kojoj je u različitim ulogama tokom svog izuzetno plodnog rada snimio devet televizijskih serija o biljnom i životinjskom svetu na zemlji. U Velikoj Britaniji ga smatraju za nacionalno blago, a poznat je širom sveta po svom doprinosu za očuvanje divljine.

 

Knjigu „Život na našoj planeti“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM