Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Voli svoj život”

voli svoj život

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Voli svoj život″ autorke Sofi Kinsele.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje je: Kako glasi pravo ime autorke čiji je pseudonim Sofi Kinsela?

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 18. januara, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

“Voli svoj život” je vedra, urnebesna i dirljiva priča

 

Avi je već dosta upoznavanja preko interneta. Uostalom, oduvek je verovala sopstvenim instinktima više nego nekakvom algoritmu i sad želi da se odmori od svega toga. Zato je ljubav poslednje o čemu želi da razmišlja kada se prijavi za anonimni kurs književnosti u božanstvenoj Italiji, na kojem polaznici među sobom gotovo i ne razgovaraju.

 

Sve dok ne upozna zgodnog neznanca… O kojem zna samo da je duhovit, saosećajan i – uskoro saznaje – sjajan u krevetu. On je podjednako opčinjen njome i posle burnog, strasnog početka veze, oni se zavetuju na ljubav iako jedno drugom još ne znaju ni pravo ime.

 

Međutim, po povratku kući sledi suočavanje sa stvarnošću. Jedno drugom zameraju zbog uvrnutih osobenosti i nepodnošljivih navika, a tu su i članovi njegove ekscentrične porodice koji imaju običaj da nagi sede u sauni i njen neposlušni pas koji cepa njegove košulje na komadiće. Jedna katastrofa sustiže drugu i čini se da, mada se vole, nijedno od njih ne može da podnese život onog drugog. Mogu li prevazići svoje razlike i stvoriti jedan, zajednički život?

 

„Vedra, urnebesna i dirljiva priča o izazovima sa kojima se suočavamo kada odlučimo da sa nekim delimo život.“ Bet O’Liri

 

Medlin Vikam, koja se potpisuje pseudonimom Sofi Kinsela, rođena je 12. decembra 1969. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi.

 

Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti književnosti, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija.

 

Knjigu „Voli svoj život“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM