Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “P. S. Volim te”

p. s. volim te

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „P. S. Volim te autorke Sesilije Ahern.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: U kojoj državi je rođena autorka romana Sesilija Ahern?

 

Nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.

 

Imena dva dobitnika (po jednog na Fejsbuku i Instagramu) objavićemo u ponedeljak, 26. aprila.

 

Roman “P. S. Volim te” postigao neverovatan uspeh

 

Pre nego što se u potpunosti posvetila pisanju, Sesilija Ahern (1981) završila je studije žurnalistike u Dablinu.

 

Svoj prvi roman “P. S. Volim te” napisala je u dvadeset i prvoj godini, postigavši neverovatan uspeh. U rodnoj Irskoj roman je 2004. godine proglašen najprodavanijim debitantskim romanom, dok se u zemljama širom Evrope više nedelja zadržavao na listama najprodavanijih knjiga.

 

Svakome je potreban anđeo čuvar. Neki ljudi čitavog života čekaju srodnu dušu. Ali ne Holi i Džeri.

 

Zaljubljeni od detinjstva, u stanju su da jedno drugome završe rečenicu i smeju se čak i kada se svađaju. Niko ne može da ih zamisli jedno bez drugog.

 

Dok se ne dogodi ono nezamislivo. Džerijeva smrt skrhala je Holi. Ali uoči njenog tridesetog rođendana, Džeri joj se vraća. Ostavio joj je hrpu poruka kojima nežno vodi Holi kroz njen novi život bez njega, a svaku poruku je završio sa: „P. S. Volim te.“

 

Kako godina prolazi, postepeno čitanje poruka istovremeno je razvedrava i navodi na preispitivanje. Čovek koji je poznaje bolje nego što samu sebe zna, pokušava da je nauči da život teče dalje. Uz pomoć prijatelja i svoje bučne voljene porodice Holi ponovo uči da se smeje, plače, peva, pleše – i postaje hrabrija.

 

Život je za življenje, shvatila je – ali uvek pomaže ako vas posmatra anđeo čuvar.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Knjigu “P. S. Volim te” možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM