Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Beležnica neizgovorenog”

beležnica neizgovorenog

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Beležnica neizgovorenog″ autorke Kler Puli.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: Kako se zove autorka romana “Beležnica neizgovorenog”?

 

Nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.

 

Imena dva dobitnika (po jednog na Fejsbuku i Instagramu) objavićemo u ponedeljak, 15. februara.

 

“Beležnica neizgovorenog” spaja šestoro neznanaca

 

Ovo je priča o zelenoj beležnici koja će spojiti šestoro neznanaca i doneti im neočekivano prijateljstvo i ljubav.

 

Džulijan Džesop je usamljeni ekscentrični umetnik koji veruje da ljudi nisu potpuno iskreni. Šta bi se dogodilo da jesu? Da bi to proverio, zapisuje u svetlozelenu svesku istinu o svom životu i ostavlja je u Monikinom kafeu.

 

Kad pronađe Džulijanovu svesku, Monika će u njoj ispisati svoju priču, ostaviće je u obližnjem vinskom baru, a zatim čvrsto odlučiti da pomogne Džulijanu da se više ne oseća tako usamljeno.

 

Monika i Džilijan nisu ni svesni koliko će njihova iskrenost uticati na sve one koji kasnije pronađu tu zelenu svesku i kako će im ona promeniti život.

 

Autorka romana Kler Puli je diplomirala na koledžu Njunam na Kembridžu i provela dvadeset godina u vrtoglavom svetu reklamiranja pre nego što je postala mama s punim radnim vremenom. Autorka je veoma popularnog bloga “Mamica je bila tajni pijanac” i dnevnika “Trezni dnevnik”.

 

Knjigu „Beležnica neizgovorenog“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM