Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Anđeosko drvo”

anđeosko drvo

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Anđeosko drvo“ autorke Lusinde Rajli.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Iz koje zemlje potiče autorka ovog romana?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 1. juna, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Od autorke bestseler serijala “Sedam sestara” stiže nam očaravajuća priča o porodičnim tajnama i zaboravljenoj prošlosti.

 

Prošlo je trideset godina otkad je Greta otišla iz Marčmont Hola, velelepne kuće u brdima ruralnog Monmautšira. Ali sada se uoči Božića vraća na poziv svog starog prijatelja Dejvida Marčmonta. Zbog posledica tragične nesreće koja joj je izbrisala iz sećanje dve decenije života, ona i ne sluti kakve su u prošlosti bile njene veze sa tom kućom. A onda, šetajući zimskim predelom, slučajno naiđe na grob u šumi, sa izbledelim natpisom koji joj govori da je tu sahranjen jedan dečak…

 

Ovo tužno otkriće ubrzo će probuditi izgubljene uspomene. Uz Dejvidovu pomoć Greta počinje da sastavlja deliće ne samo svoje životne priče već i sudbine svoje ćerke Česke, žrtve tragičnih okolnosti. I koja sasvim izvesno nije anđeo za kakvog se izdaje…

 

Lusinda Rajli trenutno piše serijal “Sedam sestara”

 

Lusinda Rajli je rođena u Irskoj. Nakon što se okušala u glumačkoj karijeri na filmu, u pozorištu i na televiziji, napisala je prvu knjigu sa dvadeset i četiri godine. Knjige su joj prevedene na preko trideset jezika i prodate u više od 15 miliona primeraka širom sveta. Sandej tajms i Njujork tajms proglasili su njene romane za bestselere.

 

Lusinda trenutno piše serijal “Sedam sestara”, priču o usvojenim sestrama zasnovanu na mitovima o čuvenom sazvežđu. “Sedam sestara”, “Olujna sestra”, “Sestra iz senke”, “Biserna sestra” i “Mesečeva sestra” bile su na prvom mestu top-liste bestselera u čitavom svetu, a prava za televizijsku seriju koja će se emitovati nekoliko sezona kupila je jedna holivudska producentska kuća.

 

Knjigu „Anđeosko drvo“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM