Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Anđeo u šumi”

anđeo u šumi

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Anđeo u šumi″ autora Samuela Bjerka.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Kako se zove policijski inspektor, glavni junak ovog romana“?

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 30. novembra, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

“Anđeo u šumi” je uzbudljiv kriminalistički roman

 

U šumi nadomak Osla pronađeno je telo šestogodišnje devojčice kako visi s jednog drveta. Devojčica je bila obučena u haljinicu nalik na one za starinske lutke, na leđima je imala školsku torbu, a oko vrata je nosila cedulju s natpisom „Putujem bez pratnje“.

 

Slučaj je dodeljen policijskom inspektoru Holgeru Munku. Njegov prvi zadatak je da pronađe osobu naročitih sposobnosti, svoju prijateljicu i mladu koleginicu Miju Kriger. Prekinuvši sav kontakt sa svetom, Mija se sklonila na jedno ostrvce uz obalu okruga Trendelag.

 

Holger Munk je vodeći istražitelj u zemlji. Mija Kriger želi da se ubije. Obešena devojčica oboma nudi svojevrsno iskupljenje. Njih dvoje se vraćaju u staru Specijalnu jedinicu pri Odseku za ubistva u Oslu, rešeni da rasvetle slučaj.

 

Nisu, međutim, ni svesni kakav ih košmar očekuje.

 

„Bjerk je veliko novo otkriće skandinavskog noara“ Sunday Times

 

„Uzbudljiv i valjan kriminalistički roman, stravičan ali i duhovit“ Opland Arbejderblad

 

Samuel Bjerk je pseudonim norveškog pisca, dramaturga i pevača Frudea Sandera Ejena, rođenog 1969. godine. Bjerkov roman “Anđeo u šumi”, prvi u serijalu o Miji i Munku, osvojio je kritiku i čitaoce širom sveta i dospeo na prvo mesto bestselera časopisa “Spigel”.

 

Knjigu „Anđeo u šumi“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM