Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i izdavačka kuća Laguna poklanjaju knjigu “Od A do Š”

od a do š

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Od A do Š“ autorke Isidore Bjelice.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na pitanje: „Kako se zove izdavačka kuća koja je objavila novu knjigu Isidore Bjelice“?

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 15. aprila, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Isidora Bjelica je jedna od najplodonosnijih i najpopularnijih pisaca današnjice. Skoro sve njene knjige su bestseleri koji su doživeli i po deset, petnaest izdanja. Prodate su u desetine hiljada primeraka. Nova knjiga „Od A do Š“ neobičan je brevijar njene životne filozofije sa najinteresantnijim odlomcima iz razgovora, intervjua i lične arhive.

 

Neobični brevijar životne filozofije

 

„Dragi moji čitaoci, godinama ste mi pisali kako vam je žao što su moje misli razbacane po raznim intervjuima, magazinima, časopisima… I nisu nekako tematski sistematizovane da služe vama, kad vam treba prijateljski savet. I tako je nastao ovaj neobičan brevijar životne filozofije”, napisala je Isidora. “Kada imate bilo koji problem, kad vam treba pomoć, ili prosto moja bliskost i humor, dovoljno je da pod određenim slovom pronađete temu koja vas interesuje. Samo da znate da sam uvek uz vas i pored vas. Da vam nesebično šaljem svoju ljubav i duh uvek u onoj potpunoj, sirovoj, gotovo detinjoj iskrenosti. Ona nas je neraskidivo spojila u najjačoj duhovnoj i emotivnoj vezi na ovom svetu. To je iskrenost između pisca i njegovih čitalaca.“

 

Mr Isidora Bjelica je autorka bestselera i jedna od najvoljenijih spisateljica na Balkanu. Napisala je više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika, i dobitnica je brojnih nagrada. Njene kultne knjige „Spas“, „Tajni zivot slavih Srpkinja“, „Ljubav u Tunisu“, „Roman o preljubi“, „Moj deda Luj Viton“ i „Kraljice Serbske“ generacijama su čitane. Posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije. Kolumnistkinja, TV autorka i režiserka Isidora Bjelica pokazala je da pisci mogu biti popularni kao rok zvezde.

 

Knjigu „Od A do Š“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM