Akcije YTOP

POKLANJAMO NOVI ROMAN MARKA ŠELIĆA MARČELA

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju novi roman Marka Šelića Marčela “Higijena nesećanja”.

 

roman marka šelića marčelaDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

 

U romanu “Higijena nesećanja”, Marko Šelić nastavlja tamo gde je stao s “Rubikovom stolicom”. Ovo je druga knjiga u trilogiji “Malterego”.

 

Petoro mladih, ogorčenih ljudi suočeni su s mefistovskom ponudom zagonetnog čoveka koji nudi izlaz iz beznađa, ali po cenu odustajanja od svega u šta veruju.

 

“Higijena nesećanja” je knjiga koja, kroz vremenske skokove, pripoveda o očevima, o ličnom i kolektivnom (ne)sećanju, o pokušaju da se u nasilnim traumama nađe smisao. Iznad svega: o izgubljenom prijateljstvu koje iznova niče iz krhotina.

 

“Slagalica satkana od košmara i stvarnosti u koju ne želimo da poverujemo.” Dejan Stojiljković, autor romana “Konstantinovo raskršće”.

 

Marko Šelić Marčelo je jedan od naših najzanimljivijih i najpopularnijih savremenih prozaista. Piše prozu, novinske kolumne i muziku. Objavio je pet studijskih albuma, četiri knjige (od toga dva romana) i stotinak kolumni za razne redakcije. Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pesama, kojima je zavredeo brojna priznanja.

 

Roman “Higijena nesećanja” možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara “Laguna” nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM