Akcije YTOP

POKLANJAMO KARTE ZA PROJEKCIJU FILMA “SAVEZNICI”

Scena iz filma "Saveznici"

Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina jednom čitaocu poklanjaju dve karte za projekciju filma “Saveznici”, sa Bred Pitom u glavnoj ulozi, koja je na programu u subotu, 3. decembra, sa početkom u 18 časova.

Scena iz filma "Saveznici"
Scena iz filma “Saveznici”

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno” (public). Ime dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

Podsećamo, svake subote i nedelje u velikoj sali Kulturnog centra prikazivaće se najnovija filmska ostvarenja, a u dnevnim terminima predviđeno je emitovanje dečjih filmova.

U subotu, 3. decembra, od 16 časova, na programu je animirani film “Vajana”, neverovatna animirana avantura o tinejdžerki koja kreće u hrabru misiju. Od 18 sati na programu su “Saveznici”, špijunski triler, ratna drama i ljubavna priča u kojoj igraju Bred Pit i Marion Kotijer. Od 20.15 časova biće prikazana nova domaća komedija “Stado”.

U nedelju, 4. decembra, od 16 časova, na programu je film “Vajana”, u 18 časova “Stado”, a u 20 sati “Dolazak”, naučno – fantastični triler o vanzemaljskom dolasku i spuštanju 12 letilica na različitim lokacijama širom sveta.

Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara, a karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina pre početka projekcije.

Podeli članak
sinovoz
FAM