Akcije

PERSU U AKCIJI PODELE OGREVA ZA STO PORODICA

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom “Topli dinar”, za obezbeđivanje ogreva za oko 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine.

persu-akcija

Kao i prethodne godine, od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, tokom novembra meseca, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara, koji će se dostaviti porodicama na kućnu adresu.

– Humanitarnu akciju “Topli dinar” prvi put smo organizovali 2015. godine i veoma smo zadovoljni rezultatima. Uz pomoć i podršku naših potrošača, obezbedili smo ogrev za preko 100 socijalno ugroženih porodica, iz gotovo 80 naseljenih mesta u Vojvodini – kažu u PerSu marketima. – Upravo to nas je motivisalo da i ove godine, u saradnji sa Centrima za socijalni rad, pokrenemo “Topli dinar”, kako bismo direktno i transparentno pomogli najugroženijima, a samim tim i celoj zajednici. Ovo je ujedno i pokazatelj da, udruženi sa našim potrošačima i dobavljačima, možemo da učinimo mnogo.

Tokom mesec dana trajanja akcije, od 1. do 30. novembra, sakupljaju se sredstva u svim PerSu marketima, tako što se od svakog ostvarenog računa odvaja po 1 dinar, od kojih će se kupiti briketi za ogrev. Kao i prethodne godine i ovog puta u pitanju su kvalitetni briketi, domaće proizvodnje, malih i srednjih lokalnih proizvođača iz Vojvodine, kao podsticaj kako na saradnju sa lokalnim privrednicima, tako i na upotrebu ekoloških goriva, napravljenih od biorazgradivih masa, a sve u cilju očuvanja životne sredine i sprečavanja nelegalnog sečenja šuma. Već od polovine novembra, od prvih sakupljenih sredstava, krenuće se i sa prvim isporukama ogreva na kućne adrese, kako bi do početka decembra sve porodice bile obezbeđene.

– Zahvaljujemo se svim potrošačima koji su prošle godine bili uz nas i pozivamo ih da nam se ponovo pridruže, jer što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti i na taj način će se najbolje pomoći najugroženijima da i ove zime  imaju jednu brigu manje – poručuju iz PerSu marketa.

Ovakve humanitarne akcije su veoma važne, jer su one direktna pomoć onima kojima je najpotrebnije. “Topli dinar” je takođe pokazatelj da zajedničkom brigom i udruženim snagama može mnogo da se doprinese poboljšanju lokalne zajednice.

Podeli članak
sinovoz
FAM