Akcije

OSMI MART U CVEĆARI „JASMIN“

Cvećara „Jasmin“, koja se nalazi u samom centru grada, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 28, lokal 9, i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju sve pripadnice lepšeg pola.

Bogata ponuda u cvećari "Jasmin"
Bogata ponuda u cvećari „Jasmin“

Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8. marta, izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije…

„Takođe, uz kupovinu cveća na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim osobama. Budite maštoviti i poklonite damama cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima“, poručuju iz cvećare „Jasmin“.

„Ukoliko niste do sada kupovali u cvećari „Jasmin“, pravo je vreme da postanete jedan od mnogobrojnih komitenata i kupaca koji nam redovno ukazuju poverenje i da se uverite u širok asortiman cveća, stručnost i ljubaznost naših zaposlenih i odaberete za vama drage dame najlepši cvetni poklon. Posetite cvećaru „Jasmin“ jer je kvalitet kod nas najjeftiniji“, navode u ovoj cvećari.

Povodom praznika, cvećara „Jasmin“ će raditi u utorak, 8. marta, od 7 do 21 čas. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 023/536-772.

Cvećara „Jasmin“ svim damama želi srećan 8. mart!

Podeli članak
sinovoz
FAM