Akcije

KAFE RESTORAN “ART PLUS” POKLANjA RUČAK ZA DVE OSOBE

Ukoliko ste voleli da uživate u ukusnoj hrani, po veoma povoljnim cenama, u kafe restoranu “Plus – Plus”, onda je “Art plus” pravo mesto za vas.

cezar_salata

Dobro poznate specijalitete možete pronaći na novom mestu, u kafe restoranu “Art plus”, smeštenom u prostoru nekadašnjeg kafea “Santos”, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17.

Pored bogate ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i kafa, ovde možete pronaći i pice po cenama od 210 do 440 dinara, a za vas izdvajamo i dobro poznatu pileću pastu, zatim pohovane šnicle u susamu, obrok poznat po imenu “Zarez”, kao i Cezar salatu. A za dezert – tu su slatke palačinke, ali i voćne salate i voćni kupovi.

Uživajte uz piće i omiljenu hranu u kafe restoranu “Art plus”. Sve informacije na broj telefona 023/562 – 268.

A portal “Zrenjaninski”, u saradnji sa “Art plusom”, jednoj osobi poklanja obrok za dve osobe i to po sopstvenom izboru!

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete stranicu portala “Zrenjaninski” na Fejsbuku, zatim da lajkujete ovaj tekst, a onda ga i šerujete, odnosno podelite sa našeg profila na vaš Fejsbuk profil, pod opcijom “javno”, odnosno “public”.

Mi ćemo izvući srećnog dobitnika i njegovo ime sutra ujutro objaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Čitajte portal “Zrenjaninski”, saznajte ekskluzivne i uvek sveže informacije, i uz to osvojite nagrade.

Pratite nas svakog dana na adresi www.zrenjaninski.com, preko Facebook-ahttps://www.facebook.com/zrenjaninski, Twitter-a https://twitter.com/ziportal i Pinterest-ahttps://www.pinterest.com/portalzrenjanin/

Podeli članak
sinovoz
FAM