Akcije Vesti Zrenjanin

Horrormania u CineStaru: Vodimo vas u bioskop sa pet zvezdica

horrormania u cinestaru
Igra strave

Sve ljubitelje strave i užasa obradovaće vest da se u CineStar bioskopima od 29. oktobra do 9. decembra održava “Horrormania”. U okviru nje će imati priliku da pogledaju najnovije horor filmove poput “Igre strave”, ali i neke od repriznih naslova ovog žanra.

 

Ulaznice su u prodaji, po redovnim cenama za nove filmske naslove i po sniženim cenama za stare horor hitove . Karte koštaju 300 dinara u CineStar bioskopu u Ada mallu Beograd, i 200 dinara u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

 

Osim napete filmske atmosfere, uz kupljenu ulaznicu za horor film, posetioce očekuje piće gratis.

 

Za sve one koji obožavaju kada ih obuzme adrenalin, osećaj euforije i napetosti, preporučujemo novu viziju horora – film “Igra strave”. Njegovo prikazivanje kreće premijerno u CineStaru od 29. oktobra.

 

A informativni portal zrenjaninski.com i CineStar Zrenjanin jednom čitaocu poklanjaju dve ulaznice za horor film po želji, koji se prikazuje u okviru događaja “Horrormania”. Napominjemo da dobitnik karte može da iskoristi do 1. novembra. Dakle, možete da izaberete jedan od filmova koji su trenutno na repertoaru.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, napišete koji biste horor film voleli da pogledate.

 

Ime dobitnika objavićemo u četvrtak, 29. oktobra, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

U nastavku pogledajte koji su sve horor filmovi na repertoaru bioskopa CineStar.

 

igra strave

 

Igra strave

 

Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se oseća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svet, a Oliverovi roditelji moraju da se bore kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

 

Od 20. novembra na program CineStara je novi horor triler “Beži” sa Sarom Polson u glavnoj ulozi.

 

Beži

 

Nešto je zlokobno i neprirodno u odnosu majke Dijane (Sara Paulson) i ćerke Kloe (Kijera Alen). Prezaštitnički nastrojena Dijana je od rođenja odgajala ćerku u potpunoj izolaciji od sveta. Kada Kloe odraste i postane mlada žena, počinje da otkriva da stvari u njihovoj kući nisu onakve kakve se čine. Postaje jasno da je veza Dijane sa ćerkom neprirodna jer sve vreme pokušava da je spreči da živi sopstveni život – drži je kao zarobljenika u svojoj kući. Kloe polako otkriva sve više tajni o svojoj „brižnoj“ majci, a opasna igra živaca tek počinje.

 

A od 9. decembra u CineStaru nas očekuje “Voz za Busan: Zona zombija”, nastavak po mnogima najjezivijeg zombi horora.

 

voz za busan zona zombija

 

Voz za Busan: Zona zombija

 

Radnja ovog filma nas vraća na korejsko poluostrvo četiri godine nakon što je krenula zombi apokalipsa. Područje na kome je nekada bila Koreja, sada je potpuno izolovano od ostatka sveta i stavljeno u karantin, pa je zombi apokalipsa uspela da se lokalizuje samo na tom delu sveta. Niko ne ide tamo, zombiji ne mogu napolje, a Jung-Seok koji preživljava u Hong Kongu kao sitni kriminalac, dobiće zadatak povratka u opasno područje.

 

Na otvaranju Horrormanie, od 29. oktobra do 1. novembra, na programu će se naći i stari horor hitovi, i to po sniženoj ceni – 300 dinara u CineStar bioskopu u Ada mallu Beograd, i 200 dinara u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

 

Antebellum

 

Ovo je zastrašujući triler iza kojeg stoje revolucionarni reditelji Džerard Buš i Kristofer Renc, poznati pod umetničkim imenom Bush + Renz. Oni donose novi uzbudljivi stil u filmskom stvaralaštvu. Radnja ovog misterioznog horor trilera prati uspešnu autorku Veroniku Henlej (Žanel Mone) zarobljenu u zastrašujućoj poremećenoj stvarnosti. Veronika mora da razotkrije jezivu misteriju pre nego što bude prekasno.

 

brams dečak 2

 

Brams: Dečak II

 

Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablasan lutak, kog morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

 

Marica i Ivica

 

U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Deca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje te im se to učini kao idealno mesto za odmor. Ubrzo, počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju izbijati na površinu.

 

Okretaj zavrtnja

 

Nova dadilja Kejt dolazi na seosko imanje u Mejnu kako bi vodila brigu o dvoje dece, Flori i Majlsu, koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje dece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne pojave. Kejt odlazi u zabranjeni deo kuće gde probudi mračne sile koje opsednu decu.

 

Maska od kože: Početak

 

Film “Teksaški masakr motornom testerom” je 1974. godine šokirao svet. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od najkultnijih zlih likova u istoriji kinematografije. U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Leatherface, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni CineStara i online na cinestarcinemas.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM