Akcije Vesti Zrenjanin

DIJAMANT NAGRAĐUJE: Priče koje će vas dirnuti i nasmejati (Video)

dijamant

Svaki kuvar beleži sastojke i korake, ponekad i priliku za koju se jela spremaju. Ali, recepti koji iz njih nastaju nisu samo uputstva koja treba ispratiti, već mnogo više od toga.

 

Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. Kako je često nemoguće da stavimo sva osećanja u recept, „Dijamant“ je odlučio da zabeleži neizgovorena značenja naše kuhinje i prikupi ih na jednom mestu.

 

„Pogledajte kratak video koji smo mi zabeležili u našem restoranu emocija“, poručuju iz kompanije „Dijamant“.

 

 

Sigurni smo da vas je ovaj video dirnuo, inspirisao i da ste se pronašli u nekoj od priča. Posetite www.usvesemesa.rs i podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo i dopustite drugim pričama da vas dirnu i nasmeju!

 

Najbolje priče „Dijamant“ će nagraditi vrednim poklonima koji će se umešati u vašu kuhinju i pomoći u pripremi omiljenih recepata.

 

Za pripremu ukusnih jela od kojih cela kuća zamiriše, potrebni su ljubav, posvećenost, inspiracija i još jedan neizostavan sastojak. To je Dijamantov margarin koji decenijama predstavlja saveznika zbog kojeg se vaši recepti pamte, i zbog kojih se drage osobe sa nestrpljenjem vraćaju u vaš restoran hrane koja budi emocije. Zato ne zaboravite – #usvesemesaljubav.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.