• SAS OSTVARIO VAŽNU POBEDU U NASTAVKU PRVENSTVA (FOTO)

    SAS (Zrenjanin) – Jastrebac (Blace) 4:3 Fantastična futsal utakmica, puna preokreta, uz veoma uzbudljivu završnicu, odigrana je u subotu, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 12. Kola prve Futsal lige Srbije. U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra na obe strane. SAS je poveo već u 4. minutu pogotkom Marinkovića, ali gosti izjednačuju nakon samo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS OSTVARIO VAŽNU POBEDU U NASTAVKU PRVENSTVA (FOTO)

    SAS (Zrenjanin) – Jastrebac (Blace) 4:3

    Foto: Zoran Bogaroški

    Fantastična futsal utakmica, puna preokreta, uz veoma uzbudljivu završnicu, odigrana je u subotu, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 12. Kola prve Futsal lige Srbije.

    Foto: Zoran Bogaroški

    U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra na obe strane. SAS je poveo već u 4. minutu pogotkom Marinkovića, ali gosti izjednačuju nakon samo 2 minuta igre, golom Markovića. Ređale su se šanse na obe strane. Igrači SAS-a su dva puta pogađali okvir gola, ali do promene rezultata nije dolazilo. Na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom 1:1.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Drugo poluvreme mnogo bolje otvaraju gosti iz Blaca, i već u 25 minutu dolaze do vođstva od 1:2, golom Savovića. Ponovno izjednačenje rezultata usledilo je nakon tri minuta igre, a strelac pogotka za SAS bio je Blažić. Međutim, već u 33. minutu, najbolji pojedinac u ekipi Jastrebca, Savović, ponovo dovodi goste u vođstvo od 2:3. Već narednog minuta, igrači SAS-a poravnavaju rezultat na 3:3, a strelac, po drugi put je bio Marinković.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Poslednjih 5 minuta utakmice doneli su pravu dramu na parketu Kristalne dvorane. U veoma otvorenoj i brzoj igri, sa šansama na obe strane, bolje su se snašli domaći igrači – 10 sekundi pred kraj utakmice Marinković postiže veoma efektan pogodak, i donosi važnu pobedu ekipi SAS-a pred nastavak prvenstva.

    Foto: Zoran Bogaroški

    – Srećan sam. Prva pobeda u nastavku prvenstva. Nismo mogli početi bolje. Hteo bih da se zahvalim svim igračima. Igrali smo kao tim, borili smo se – rekao Marinković, trostruki strelac i najbolji igrač utakmice.

    Foto: Zoran Bogaroški

    – Nadam se da će nam ova pobeda dati krila da u nastavku pokušamo da ostvarimo čudo i ostanemo u prvoj ligi. Idemo sledeće kolo FON-u. Ne znam, videćemo, nećemo se predavati. Čestitao bih ekipi Blaca na korektnoj utakmici. Mi smo i stari prijatelji, nema potrebe za bilo kakvom tenzijom. Pozdravio bih sve ljubitelje futsala, pozdravio bih celu futsalsku Srbiju, i moram sada da se zahvalim svojoj 82-godišnjoj majci koja je bila i večeras na tribinama. Svaku utakmicu dođe, ali večeras sam mislio da će joj srce stati, video sam kako je počela padati sa stolice… Toliko – rekao je nakon utakmice Simo Batinica, trener SAS-a.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport