• DVOJE PLIVAČA PROLETERA PROGLAŠENO ZA NAJBOLJE NA MITINGU U BEČEJU

    BEČEJ – Na međunarodnom plivačkom mitingu, koji je održan u Bečeju, ekipa „Proletera“ je nastupila sa 33 takmičara koji su osvojili 20 medalja. Danica Cvetković i Marko Vujin proglašeni su za najbolje takmičare. Ekipa Proletera je ekipno zauzela prvo mesto. Treneri ekipe bili su Jocić i Radišić. Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin, Danica Cvetković, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DVOJE PLIVAČA PROLETERA PROGLAŠENO ZA NAJBOLJE NA MITINGU U BEČEJU

    BEČEJ – Na međunarodnom plivačkom mitingu, koji je održan u Bečeju, ekipa „Proletera“ je nastupila sa 33 takmičara koji su osvojili 20 medalja.

    Danica Cvetković i Marko Vujin proglašeni su za najbolje takmičare. Ekipa Proletera je ekipno zauzela prvo mesto. Treneri ekipe bili su Jocić i Radišić.

    Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin, Danica Cvetković, Iskra Đujić i Enja Katnić. Srebrne medalje osvojili su Iskra Đujić i Lena Kocović, a bronzane Minja Radojko, Ognjen Kovačević, Vuk Šuvački, Atila Sera, Enja Katnić, Anđela Stevanov, Lena Stoiljkovski i Jovana Meljanac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport