• NA SKUPŠTINSKOM ZASEDANJU LIGAŠI KRITIKOVALI I PREDLAGALI

    ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina postavila je pitanja vladajućoj većini zašto se obećanja data građanima ne ispunjavaju, ali i dala konstruktivne predloge. Šef odborničke grupe LSV Dejan Čapo tražio je na jučerašnjem zasedanju lokalnog parlamenta dopunu dnevnog reda, postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada budući da radovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA SKUPŠTINSKOM ZASEDANJU LIGAŠI KRITIKOVALI I PREDLAGALI

    ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina postavila je pitanja vladajućoj većini zašto se obećanja data građanima ne ispunjavaju, ali i dala konstruktivne predloge.

    Odbornici LSV u Skupštini grada

    Šef odborničke grupe LSV Dejan Čapo tražio je na jučerašnjem zasedanju lokalnog parlamenta dopunu dnevnog reda, postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada budući da radovi još uvek nisu ni započeti. Podsetio je da je aktuelna gradska vlast od 2012. godine najavljivala radove i dala rok da obilaznica bude završena do 2016. godine.

    Odbornik Aleksandar Marton zatražio je kompletnu informaciju o investicijama u Zrenjaninu i broju zaposlenih radnika u novootvorenim preduzećima.

    Odbornik Vladimir Milošev je gradsko rukovodstvo pitao dokle se stiglo sa Regionalnim centrom za reciklažu otpada, dok je odbornica Bojana Begović pokrenula inicijativu da se formira radna grupa za sprečavanje odlaska mladih ljudi, predlažući da se okupe svi relevantni politički, privredni i društveni akteri u radnu grupu koja će raditi na pronalaženju rešenja i načina da se mladima poboljšaju uslovi života, bez bilo kakvih podela na vlast i opoziciju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]