• Martinov: Politička manipulacija

    Bez zvaničnog obaveštenja o prekidu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ČENTA – Predsednik Saveta MZ „Čenta“ Darko Martinov ocenio je danas u odgovoru na kritiku zamenika gradonačelnika Saše Santovca da je ceo problem izmanipulisan i prenet na politički teren.


    Martinov je poručio da su predstavnici te mesne zajednice zadovoljni činjenicom da će linija 109 GSP-a i dalje saobraćati i da je Savet zainteresovan za organizaciju prevoza putnika na pomenutoj liniji i za produženje ugovora.

    „Na čemu smo se intenzivno angažovali u prethodne dve godine. U direktnom kontaktu sa predstavnicima GSP-a, zalagali smo se za uvođenje kontrole i radili na povećanju prodaje karata, kao i potpisivanju ugovora koji je istekao pre godinu dana, a u domenu svojih nadležnosti“, objasnio je on.

    Kako je istakao, Mesna zajednica „Čenta“ nije zvanično obaveštena o prekidu saobraćanja linije i nema zvaničnu informaciju o broju prodatih pretplatnih karata, jer GSP vrši samu distribuciju karata.

    „Na pozive Mesne zajednice, GSP nije predložio potpisivanje novog ugovora, što je u prethodnih mesec dana bilo nagovešteno. Zahvaljujemo zameniku gradonačelnika za pokazanu brigu o  građanima Čente, kao i za uložen napor, ali, prema informacijama koje je dao medijima, smatramo da je, zbog nedostatka kontakta sa predstavnicima Mesne zajednice, izmanipulisan i ceo problem je prenet na politički teren“, dodao je Martinov.

    On je napomenuo da, pošto Mesna zajednica nije potpisala ugovor sa GSP-om, što je činila u proteklih dvadesetak godina, Savet MZ „Čenta“ smatra da je i GSP politički izmanipulisan.

    „I želimo da realizacija ugovora između grada Zrenjanina i GSP-a bude uspešna, na zadovoljstvo putnika i građana Čente“, poručio je predsednik Saveta MZ „Čenta“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika