• AUTO PIJACA U AVIV PARKU

    Posetioci će imati priliku da prodaju, zamene ili kupe nov automobil

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AUTO PIJACA U AVIV PARKU

    Aviv Park Zrenjanin nastavlja da iznenađuje sve svoje posetioce, pa će organizovati jednu manifestaciju za koju se očekuje da će postati redovan događaj u okviru ovog centra.

    auto-pijaca-aviv

    U Aviv Parku Zrenjanin, naime, u subotu, 7. maja, po prvi put će biti organizovana Auto pijaca. Kako Zrenjaninci, tako i stanovnici okolnih mesta, imaće priliku da prodaju, zamene ili kupe nov automobil.

    Kapije Aviv Parka za sve posetioce Auto pijace biće otvorene od 10 do 20 časova, na prostoru privremenog parkinga na ulazu u Aviv Park, kod prodavnice „Uradi sam“.

    „Ako imate stari automobil i želite da ga promenite, ako želite da iznenadite vaše ukućane novim četvorotočkašem, želite da prodate automobil, da provozate novi skuter ili samo da proverite najpovoljniju ponudu, ne oklevajte, čekamo vas. Napominjemo da je ulaz besplatan za sve prodavce automobila, kao i za sve posetioce“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin i još jednom pozivaju sve zainteresovane kupce, ali i prodavce svojih automobila, ne samo da posete Auto pijacu, u subotu, 7. maja, već i da dovezu na parking svoj automobil, ukoliko žele da ga prodaju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Slobodno vreme