Foto dana Vesti Zrenjanin

Vremenska prognoza portala VojvodinaMeteo za naredna dva dana

vremenska prognoza

Portal VojvodinaMeteo u vremesnkoj prognozi za Vojvodinu najavljuje porast temperatura, u petka čak i do 29 stepeni, ali i pogoršanje vremena u danima vikenda.

 

Danas će preovladavati promenljivo oblačno vreme sa dužim intervalima sunčanog vremena, dok će u četvrtak biti pretežno sunčano. Očekuje se i porast temperatura. Duvaće umeren jugoistočni vetar, jedino u Banatu sa jakim udarima. Dakle, jugoistočni vetar će oslabiti u odnosu na utorak, ali će ga i dalje biti, sve do vikenda.

 

Maksimalne temperature danas će biti između 22 i 25°C, a u četvrtak od 23 do 26°C, dok bi ponegde čak moglo biti izmereno i 27°C.

 

U petak se očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Još uvek će duvati uglavnom umeren jugoistočni vetar, a jedino u Banatu sa jakim udarima. Dok će se minimalne temperature kretati između11 i 14°C, maksimalne dnevne u petak će se kretati od 26 do čak 29°C.

 

U danima vikenda treba očekivati pad temperatura uz promenljivu oblačnost i povremenu kišu, odnosno lokalne pljuskove sa grmljavinom, prognoza je portala VojvodinaMeteo. Detaljniju vremensku prognozu za vikend objavićemo u narednim danima.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM