Servisne informacije Vesti Zrenjanin

„Vodovod“ promenio način rešavanja reklamacija i rada sa korisnicima

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina sa korisnicima.

 

Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija, kao i na mogućnost dobijanja servisnih i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

 

Sva komunikacija korisnika sa preduzećem obavljaće se isključivo putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs

 

Šalteri za prijem reklamacija i zahteva korisnika i info pult, koji se nalaze u Korisničkom centru, kao i besplatna info linija 0800/024-023, neće raditi za vreme trajanja vanrednog stanja.

 

Pročitajte još: Obaveštenje o iznošenju komunalnog otpada tokom vanrednog stanja

 

Na navedenu korisničku mejl adresu korisnici mogu podneti reklamacije i zahteve i dobiti sve potrebne servisne informacije.

 

„Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni. O njihovom rešavanju korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene reklamacije i zahteve korisnika“, saopštava „Vodovod i kanalizacija“.

 

Sve informacije u vezi sa dugovanjima, uplatama i računima za usluge preduzeća korisnici će, kao i do sada, moći da dobiju putem telefona Službe naplate 023/593-014 i 023/593-015 u vremenu od 7.30 do 13 časova.

 

Račune za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ korisnici mogu, bez dodatnih troškova, platiti na blagajnama u Korisničkom centru i na Lesnini. „Vodovod“ moli korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra.

 

Stanje vodomera korisnici mogu prijaviti na standardne načine: putem fiksnih brojeva telefona 023/535-773 i 023/530-344 (od 7.30 do 13 časova), slanjem SMS poruke na 064/811 60 99 ili slanjem mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs Prijavu stanja vodomera moguće je obaviti do 25. u mesecu.

 

Za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa je u funkciji broj dispečerske službe 023/534-097.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz