Ukoliko tražite posao u Zrenjaninu, obratite pažnju na nove oglase

restoran babatovo oglas za posao

Raspisani su novi oglasi za posao u Zrenjaninu. Neke od njih portal zrenjaninski.com objavljuje ove nedelje.

 

„Shopping family“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 prodavaca za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Konkurs je otvoren do 30. septembra, a kontakt telefon je 063 806 08 23.

 

Pročitajte još: Poljoprivredno gazdinstvo Sarvak zapošljava radnike u proizvodnji

 

„Institut znanja“ DOO Zrenjanin traži predavača nemačkog jezika, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istom poslodavcu potreban je i predavač engleskog jezika, takođe na određeno vreme. Oglas je otvoren do 9. avgusta, a kontakt adresa je zrenjanin@akademijaoxford.com

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine. Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završen medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine i overenu fotokopiju rešenja o upisu u imenik Lekarske komore Srbije. Potrebne su i potvrde o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Istom poslodavcu potreban je i vozač kola sanitetskog transporta.

 

„Borets servise Serbia“ DOO Zrenjanin zapošljava na određeno vreme elektromontera sa radnim iskustvom i vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Rad je terenski i smenski. Više informacija na telefon 315 5000.

 

Potrebni i terenski komercijalista, konobari…

 

Poslodavac DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem radnika na više pozicija. Firmi je potreban terenski komercijalista, poslovni sekretar, prodavac i elektroserviser. Za sve pozicije poželjno je radno iskustvo, a rad je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

 

Poslodavac Aleksandar Tadejin zapošljava dva konobara/konobarice, za rad na neodređeno vreme. Više informacija na broj telefona 064 882 20 51.

 

SR „Relux“ Zrenjanin traži tri lica za rad na izradi i montaži PVC roletni. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 1. avgusta, a više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 512 100.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz