Ekonomija Vesti Zrenjanin

TRŽIŠTE RADA: Predstavljamo vam jedanaest novih oglasa za posao

posao

U rubrici „Tržište rada“ portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja 11 novih oglasa za posao.

 

Medicinska škola Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika akušerstva sa negom, sa 27,14 posto radnog vremena. Ovoj školi potreban je i nastavnik ginekologije sa negom, takođe na određeno vreme, a sa 15 posto radnog vremena. Upražnjena su i radna mesta nastavnika zdravstvene nege, sa 96,43 posto radnog vremena, i nastavnika infektologije sa negom, sa 3,57 posto radnog vremena. Ovi poslovi su takođe na određeno vreme.

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava knjigovođu, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

 

„Higum-M“ DOO Zrenjanin traži za rad na određeno vreme dva radnika sa srednjom stručnom spremom mašinskog ili elektro smera. Poželjno je radno iskustvo, a kontakt telefon poslodavca je 580 600.

 

„Filip“ DOO Zrenjanin zapošljava viljuškaristu na određeno vreme. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije. Istoj firmi potreban je i prodavac, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon je 522 907.

 

Pročitajte još: Posao za nastavnike, livce, stolare, prodavce i radnike obezbeđenja

 

Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta u Berlinu, u SR Nemačkoj. Poslodavcu „Gemeinnutzige ProCurand GmbH“ potrebno je 30 medicinskih sestara – tehničara. Od kandidata se traži položen stručni ispit za medicinske radnike i znanje nemačkog jezika B1 nivo. Radno iskustvo nije bitno. Ugovor se potpisuje na određeno vreme, probni rad je šest meseci. Nakon nostrifikacije diplome potpisuje se ugovor na neodređeno.

 

Potrebni i prodavci, radnici u proizvodnji…

 

Trafici „Garfild“ u Zrenjaninu potreban je prodavac, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 555 21 86.

 

„Modital“ DOO Zrenjanin zapošljava 20 radnika za rad u proizvodnji, na određeno vreme. Rad je smenski, uz obezbeđen prevoz.

 

„TM Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa „C“ i „E“ kategorijom, za poslove međunarodnog transporta. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

 

„Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin zapošljava troje čistača – čistačica prostorija, a zapošljavanje je na osnovu obrasca privremenih – povremenih poslova. Kontakt telefon je 063 719 73 78.

 

U Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin do 14. avgusta otvoren je konkurs za prijem u radni odnos tri doktora medicine, na određeno vreme. Ovoj ustanovi potrebne su i tri medicinske sestre – tehničara, na određeno vreme do šest meseci.

 

DOO „Carska bašta“ Zrenjanin traži viljuškaristu za rad na određeno vreme.

 

Više informacija o svim oglasima objavljenim u rubrici „Tržište rada“ možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Aktuelne oglase možete pratiti svakodnevno u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz