Politika Vesti Zrenjanin

Stranka slobode i pravde pokrenula seriju razgovora sa građanima

stranka slobode i pravde

Stranka slobode i pravde pokrenula je seriju razgovora sa građanima Zrenjanina i okolnih mesta, uz predstavljanje svog razvojnog programa.

 

„Glavne teme razgovora sa meštanima u Aradcu bile su problemi i nemar države prema poljoprivrednicima. Žitelji su se žalili i na katastrofalnu putnu infrastrukturu i lošu osvetljenost seoskih saobraćajnica. Bilo je reči i o problemu odlaska mladih u inostranstvo“, saopštila je Stranka slobode i pravde, čiji je predsednik Dragan Đilas.

 

Pročitajte još: Profesionalna upravnica ne reaguje na problem stanara zgrade (Foto)

 

SSP je saopštila i da je predstavila jednu od najvažnijih tačaka svoje programske platforme. U pitanju je pokretanje investicionog ciklusa vrednog 2,5 milijarde evra godišnje. Od toga bi značajan deo bio investiran u poljoprivredu, kao i osnivanje Nacionalnog poljoprivrednog holdinga sa 10 regionalnih kompanija i najmanje 10.000 hektara pod voćem i povrćem.

 

„Takođe, na centralnoj pijaci u Zrenjaninu održali smo niz korisnih razgovora sa sugrađanima. Saslušali smo njihove pritužbe i predstavili programsku platformu Stranke slobode i pravde“, dodaje se u saopštenju.

 

stranka slobode i pravde

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz