Radionica „Bete“ u četvrtak

ZRENJANIN – Udruženje za brigu o životinjama „Beta“ organizovaće u četvrtak 14. maja radionicu o značaju odgovornog odnosa prema životinjama.

Radionica Bete
Radionica Bete

Radionica će se održati u prostorijama Omladinskog trening centra u Ulici Dr Kornela Radulovića 30, u terminu od 14 do 17 časova, a u udruženju „Beta“ ističu da će do kraja školske godine organizovati još nekoliko radionica sa ovom tematikom. U toj organizaciji navode da je radionica namenjena pre svega mladima od 15 do 30 godina, ali i da su dobrodošli svi ostali.

-Nije u pitanju klasično predavanje, nego radionica, što znači da je atmosfera opuštenija i da se uči kroz interakciju i igre. Potpuno je besplatna i učesnicima će biti obezbeđeni osvežavajući napitci – kažu u udruženju.

Aktivisti „Bete“ ukazuju da postoji veliki problem napuštanja životinja, te da je koren problema upravo u neinformisanosti ljudi, šta to znači biti odgovoran vlasnik. Kako se ističe, aktivisti takođe žele da podstaknu mlade da počnu da razmišljaju o posledicama koje nastaju pri neodgovornom ponašanju prema životinji. Ali, i da ih podsete, da je preuzimanje životinje pre svega odgovornost, pa tek onda igra i razonoda.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz