Marketing Vesti Zrenjanin

Pogrebno Božur skoro tri decenije nudi najviši nivo kvaliteta usluga

pogrebno božur

Imali smo priliku da porazgovaramo sa vlasnicom zrenjaninskog preduzeća „Pogrebno Božur“ Vesnom o istoriji preduzeća, planovima i o tome kako omogućiti da se posao razvija uspešno tokom skoro 30 godina.

 

Pogrebno Božur je preduzeće sa dugom istorijom. Šta Vam je omogućilo da tako dugo ostanete na tržištu?

 

Ono što je važno i što je omogućilo da smo na tržištu od 1991. godine jeste činjenica da, kada radimo svoj posao, uvek na umu imamo našeg klijenta i njegove potrebe. U centru našeg poslovanja nalazi se klijent koji kod nas dolazi najčešće jako potresen i zbunjen. Već od prvog kontakta nastojimo da ga našim stavom i uslugom rasteretimo bar dela briga. Trudimo se da mu omogućimo da što bezbolnije prođe jedno ne tako prijatno iskustvo. Naši klijenti to prepoznaju. A kada klijenti prepoznaju dobru uslugu i posvećenost, to sigurno znači i dugotrajno poslovanje.

 

Šta je za Vas najbolja reklama?

 

Ako obratite pažnju, videćete da se Pogrebno Božur ne oglašava na mnogo mesta a, kada ih pitate, svi znaju gde se nalazimo i prepoznaju da dugo poslujemo u Zrenjaninu. Najbolja reklama i ono što nam najviše znači jeste preporuka naših klijenata koji su zadovoljni uslugom. Oni su uvek spremni da nas preporuče i da se vrate kada god za to postoji potreba.

 

Žena u svetu preduzetnika?

 

S obzirom na to da je Božur jedno od prvih privatnih preduzeća u Zrenjaninu, verujem da smo od početka postavljali standarde. Okolnosti su dovele do toga da najveći deo svoje karijere vodim Božur i mogu reći da sam ponosna na trajanje i naš brend. Žena u privatnom biznisu i biznisu koji ima svoje specifičnosti, kao što je ovaj u kome poslujem, svakako je izazovno, ali uz veliki trud i posvećenost ni rezultati ne izostaju.

 

Vizija preduzeća Božur?

 

Vizija preduzeća Božur je zadovoljan klijent i kvalitetna usluga. Nastojimo da kvalitetom svoje usluge i profesionalnošću pomognemo klijentima u najtežim momentima i za njih smo dostupni 24/7.

 

Pogrebno Božur se nalazi u ulici Brigadira Ristića 9 (kod Nove pijace). Kontakt telefoni su 023 566 249 i 063 522 299.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz