Akcije Vesti Zrenjanin

Počinje velika nagradna igra prodavnice „House“ i portala Zrenjaninski

house nagradna igra

Počinje nova nagradna igra za kupce, koju je pripremila popularna zrenjaninska farbara „House“, u saradnji sa informativnim portalom zrenjaninski.com. Nagrade će se deliti jednom mesečno, a pravila za učešće su veoma jednostavna.

 

Dovoljno je da kupac, nakon kupovine u prodajnom objektu „House“, u Banatskoj 144, sačuva fiskalni račun, fotografiše ga i fotografiju pošalje na e-mail redakcija@zrenjaninski.com Uz fotografiju, potrebno je navesti ime i prezime, kao i kontakt telefon. U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi kupci, bez obzira na iznos fiskalnog računa i broj kupljenih artikala.

 

Nagradna igra počinje 1. januara

 

Nagradna igra počinje 1. januara 2021. godine, ali će važiti i računi od 25. decembra, pa do kraja ove godine. Prvi ciklus nagradne igre završava se 31. januara.

 

Svi koji do tog datuma pošalju fotografije računa ispunjavaju uslove za učešće. Pojedinac može poslati i više računa, ako je u ciklusu više puta kupovao u farbari „House“.

 

Nagrada prvog ciklusa je duks internacionalnog brenda Lacuna, čiji širok asortiman odeće, obuće, zaštitne opreme i sredstava se može naći u prodajnom objektu „House“.

 

U narednim objavama saopštićemo još detalja o nagradnoj igri, a vaše je da, počevši od danas, iskoristite fiskalne račune farbare „House“.

 

„House“ ima vrhunsku ponudu materijala i opreme

 

Podsetimo, „House“ je renomirana prodavnica u Zrenjaninu, sa vrhunskom ponudom materijala, opreme i alata za ugradnju izolacije u objekatima, kao i za uređenje spoljašnjosti ili unutrašnjosti stambenih i poslovnih prostora. Odnedavno, u potpuno renoviranom prodajnom objektu, ponuda je proširena velikim asortimanom HTZ opreme i sredstava, kao i radne odeće i obuće brenda Lacuna.

 

U prodavnici je ponuda oko 150 osnovnih artikala, široke namene. Ali, kupcima je na raspolaganju kataloški pregled i odabir, nakon čega menadžment „House“-a u najkraćem roku udovoljava kupčevom izboru. Za kupce je obezbeđen i prevoz robe na kućnu adresu.

 

Radno vreme prodavnice „House“ je radnim danima od 7 do 19 časova, subotom od 7 do 14 sati.

 

Telefoni za više informacija su 023 528 233 i 060 528 233 0.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz