Oči u oči: Pitajte sve što vas zanima u vezi sa naknadom za odvodnjavanje

naknade za odvodnjavanje
Foto: Pixabay

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada najavilo je da će započeti rad sa strankama u devet vojvođanskih gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Kako se navodi u saopštenju, na ovaj korak JVP „Vode Vojvodine“ se odlučilo u nameri da bude što dostupnije fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje.

 

„U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade, zaposleni u JVP „Vode Vojvodine“ odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično. Građani će dobiti i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja“, saopštavaju „Vode Vojvodine“.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Process Control” iz Zrenjanina nudi posao

 

U Zrenjanin i druge gradove, u kojima će biti organizovan rad sa strankama, mogu doći i obveznici naknada iz okoline.

 

„Kako bi, zbog poštovanja epidemioloških mera, bile izbegnute gužve, a svi zainteresovani stigli na red, u te gradove ići će se i po nekoliko puta“, dodaje se u saopštenju.

 

Prvi grad gde će zaposleni u JVP „Vode Vojvodine“ odgovarati na pitanja obveznika biće Sremska Mitrovica, a zatim Stara Pazova.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

O terminu u Zrenjaninu obveznici će biti pravovremeno obavešteni.

 

Podsećamo da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 21 21 21.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz