NOVOGODIŠNJE JELKE U DVORIŠTU „ALTERNATIVE“

ZRENJANIN – Dnevni centar za decu sa invaliditetom „Alternativa“, u naselju „Berbersko“, danas su posetili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktorica zrenjaninskog Centra za socijalni rad Julija Bobek.

alternativa

– Ovo je finale akcije Aviv Parka oko izbora za najlepšu novogodišnju jelku, kada su prikupljena i 253 paketića za decu. Iskoristili smo lepo vreme u proteklim danima i posadili smo, zajedno sa stučnjacima iz JKP „Čistoća i zelenilo“, tih 15 jelki iz Aviv Parka, i nadamo da će se sve primiti. Valja nam da ih zalivamo i negujemo, kao i naše prijateljstvo i dobru saradnju – naglasila je Julija Bobek.

Ona je saopštila i planove za uređenje dvorišnog dela Centra „Alternativa“.

– Uz podršku grada pošumićemo bočne delove dvorišta lišćarima, a centralni deo dvorišta pretvorićemo u park prilagođen deci sa posebnim potrebama. Ostaje nam i to da na proleće asfaltiramo pristup objektu – najavila je Bobek.

aletrnativa

Gradonačelnik Janjić je istakao da je akcija Aviv Parka bila povod za posetu Centru „Alternativa“, čiji rad stopostotno finansira Grad Zrenjanin.

– Mogu da ocenim da je rad ovog Centra dobar, ali naravno može i bolje i mi ćemo, kao što je direktorica već najavila, pomoći građevinske radove u dvorištu, da bi deca u letnjem boravku imala još veći komfor – najavio je Janjić.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz