NOVO SAOPŠTENJE IZ JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Iz javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju javnost da su pri kraju radovi na sanaciji havarije na magistralnom vodu.

 

vodovod
JKP „Vodovod i kanalizacija“

 

„Rano jutros ekipe našeg preduzeća nastavili su obimne i zahtevne radove na sanaciji havarije velikih razmera na magistralnom vodu na izvorištu, odakle se ceo grad snabdeva vodom, i oni se privode kraju.

 

Podsećamo da je juče u popodnevnim časovima došlo do havarije na pomenutom magistralnom vodu na izvorištu, da je uz veliko zalaganje radnika našeg preduzeća sinoć deo havarije saniran čime je postignut primarni cilj, a to je da se obezbedi stabilno vodosnabdevanje uz smanjeni pritisak vode u mreži.

 

Tokom noći veći deo grada imao je vodu uz samnjeni pritisak, dok su pojedine višespratnice i pojedini obodni delovi grada bili bez vode. Ista situacija je bila i u toku današnjeg izvođenja radova.

 

Moramo istaći da je za ovako specifične radove na cevima magistralnog voda nezahvalno prognozirati tačno vreme otklanjanja kvara, da su zato davane procene, jer uvek postoji realna mogućnost da dođe do neplanirana dešavanja“, saopštavaju iz Službe informisanje i poslovne komunikacije JKP „Vodovod i kanalizacija“, uz  zahvalnost sugrađanima na strpljenju i razumevanju.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz