Grad Vesti Zrenjanin

Nova odluka o merama bezbednosti, zatvaraju se sve mešovite pijace

nova pijaca

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić doneo je novu odluku u uslovima vanrednog stanja, a na osnovu poslednjih odluka Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije virusa korona. Odluka se tiče radnog vremena maloprodajnih objekata tokom vikenda i rada gradskih pijaca.

 

Za vreme trajanja vanrednog stanja, proglašenog 15. marta, na teritoriji grada Zrenjanina uvode se sledeće mere, zadaci i aktivnosti:

 

– Prekida se rad svih mešovitih pijaca u gradu Zrenjaninu. Rad lokala, koji mogu da rade u skladu sa odlukom Vlade, koji se nalaze na Centralnoj (Novoj) pijaci, u ulici Bulevar Milutina Milankovića bb u Zrenjaninu, ne prestaje i odvija se od 7 do 13 časova, kada će kapije pijace biti otvorene.

 

– U skladu s odlukom Vlade, ograničava se radno vreme svih maloprodajnih objekata vikendom do 13 časova.

 

– Odeljenju komunalne milicije i inspekcijskih poslova izdaje se naredba za pojačani nadzor nad svim objektima zatvorenog tipa.

 

Pročitajte još: Licitacija za zakup poljoprivrednog zemljišta uz sve propisane mere (Foto)

 

– Radno vreme pozivnog, kol-centra u Gradskoj upravi, koji pruža informacije za pomoć građanima, evidentira njihove potrebe i koordinira rad sa mesnim zajednicama, za dane vikenda biće od 7 do 14.30 časova.

 

– U svim mesnim zajednicama produženi rad i dežurstva odvijaju se vikendom u periodu od 7 do 13 časova.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz