„GOMEX“ DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE „CORPORATE SUPERBRANDS“

BEOGRAD – Svečana dodela nagrada „Corporate Superbrands Serbia 2015 – 2016“ organizovana je u beogradskom hotelu „Metropol Palace“ i tom prilikom objavljena su imena kompanija koje su dobile ovaj status, kao i onih koje su „Br. 1“ u svojim kategorijama. U društvu najboljih našla se i kompanija „Gomex“.

Nagradu je primio direktor kompanije "Gomex" Goran Kovačević
Nagradu je primio direktor kompanije „Gomex“ Goran Kovačević

„Našem trgovinskom lancu dodeljena je titula Superbrand Serbia što nam je svakako dodatni motiv da u narednom periodu budemo još bolji i kvalitetniji. Povelju i sertifikat primio je direktor kompanije „Gomex“ Goran Kovačević“, saopšteno je iz poznatog trgovinskog lanca.

Superbrands je osnovan 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova radi povećanja informisanosti o brendingu i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih ima 90 širom sveta.

Procedura izbora za „Corporate Superbrands Serbia 2015 – 2016“ u Srbiji sprovedena je u dve faze. U prvoj fazi, stručni savet od sedamnaest članova, ocenjuje početnu listu od približno 1.600 najpoznatijih brendova, podeljenih u 34 kategorije u zavisnosti od sektora u kojem posluju.

U drugoj fazi, odabrane kompanije ocenjivali su članovi stručnog saveta, kao i građani Srbije, putem istraživanja javnog mnjenja. Dva dobijena rezultata kombinovana su na sledeći način: 50 odsto glasova stručnog saveta i 50 odsto glasova na osnovu istraživanja javnog mnjenja.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz