GDE OTIĆI ZA NOVU GODINU I KOLIKO ĆE VAS KOŠTATI PROVOD

zurka

ZRENJANIN – Groznica novogodišnje noći uveliko trese sugrađane, a jedno od najčešćih pitanja ovih dana je „gde ćeš za Novu“.

Mlađi bi da se provedu po diskotekama, stariji bi ipak neku malo mirniju varijantu, dok ima i onih koji će najluđu noć provesti kod kuće sa porodicom.

Zrenjanin i ove godine pruža veliki izbor lokala u kojima će biti organizovane proslave novogodišnje noći. Cene se kreću od 600 do 5.000 dinara, u zavisnosti koje je mesto u pitanju, i šta je uključeno u cenu.

Svi oni koji žele za doček da budu u klubu „Fabrika“ platiće ulaz 600 dinara, u diskoteci „Johnnie“ 17 evra, u „Lion Pab“-u 1.500 dinara,  lokalu „Vinyl Bassic“ 1.500 dinara, „San Marku“ 10 evra, i „Old Time“-u 1.600 dinara.

Zrenjaninci koji, ipak, žele da provedu mirnije veče u nekom od restorana, mogu da uživaju u ponudi hotela „Vojvodina“, gde novogodišnja noć košta 4.900 dinara. Više o tome pročitajte ovde.  

U restoranu „Golf Centar“ cena je 35 evra, u „Pivnici“ 3.300 dinara, „Prestiž sali“ 3.500 dinara, a u „Gradskoj kafani Stara Zanatlija“ 3.500 dinara.

Izbor u našem gradu je šarenolik, čini se da za svakoga ima ponešto. A oni koji reše da ostanu kod kuće, dovoljno je da u novogodišnjoj noći budu uz sebi drage ljude i da budu dobro raspoloženi.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz