Ekonomija Vesti Zrenjanin

Emil Šarvari novi predsednik UO Unije poslodavaca Zrenjanina

unija poslodavaca srbije - poslodavci zrenjanina
Foto: Nenad Blažin

Emil Šarvari novi je predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. To je odlučeno na godišnjoj sednici Skupštine Unije poslodavaca Zrenjanina, koja je održana u četvrtak, u prostorijama ovdašnjeg Crvenog krsta.

 

Emil Šarvari je vlasnik fabrike čarapa „Imsaplet-ZR“, koja posluje više od četvrt veka i zapošljava 32 radnika. Šarvari je do sada bio na funkciji predsednika Skupštine Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina. On će novu funkciju obavljati u naredne četiri godine.

 

Juče je izabran i novi Upravni odbor, koji će činiti Steva Kočalka, Goran Đorđević, Gorjana Ponjević Ballani i Fjodor Ćirić.

 

Steva Kočalka je vlasnik kompanije „Valor“, koja postoji gotovo tri decenije i od samog osnivanja bavi se trgovinom i distribucijom pića. Spada u najuspešnije kompanije sa sedištem u Zrenjaninu. „Valor“ u svom sastavu ima preko 50 maloprodajnih objekata i magacinski prostor na preko 7.000 kvadratnih metara. Zapošljava više od 200 radnika. Steva Kočalka je aktivan član Unije poslodavaca, Zrenjaninskog poslovnog kluba, na čijem je čelu bio, kao i drugih privrednih i društvenih inicijativa. Više puta je odlikovan za izuzetne poslovne uspehe.

 

Goran Đorđević je vlasnik firme „Ultra Viva“ i ugostiteljskog objekta „Ultra caffe“, a Gorjana Ponjević Ballani je vlasnica radionice „Wood planet“ i jedna od retkih, ako ne i jedina žena u državi koja se bavi stolarskim zanatom. Fjodor Ćirić upravlja porodičnom firmom „Ćircom Export Import“, koja zastupa automobilski brend Opel. Osim u Uniji poslodavaca, aktivan je član Rotary kluba Zrenjanin.

 

Za predsednik Skupštine Unije izabran je Goran Nešić, koji je do sada bio predsednik UO, a za njegovog zamenika Branimir Karlovčan.

 

Na desetoj sednici Skupštine je usvojen i izveštaj o radu i poslovanju Unije za prošlu godinu.

 

unija poslodavaca srbije - poslodavci zrenjanina
Foto: Nenad Blažin

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz