DOBRI SAVETI NA SAJMU NEKRETNINA

ZRENJANIN – Zrenjaninski sajam nekretnina, u organizaciji Sosijete ženeral banke, održaće se u hotelu „Vojvodina“ 29. juna, i pored zainteresovanih kupaca nekretnina, okupiće i sve učesnike u procesu odobrenja stambenih kredita.

societe-generale-banka

Niža kamatna stopa na stambene kredite jeste veoma važna, ali tek polazna informacija kojom će se potencijalni kupac stana voditi prilikom ulaganja u dugoročnu investiciju. Uz veliku želju za sopstvenim krovom nad glavom gotovo pod ruku dolazi i strah od neizvesnog i dugog puta do konačne otplate kredita.

Sosijete ženeral banka, kao jedan od lidera na tržištu po broju odobrenih stambenih kredita, svojim klijentima nudi i savetodavnu finansijsku podršku kako da najjednostavnije dođu do svojih „kvadrata“. U želji da izađe u susret pojedinačnim potrebama i pitanjima svojih klijenata u sredu, 29. juna, u hotelu „Vojvodina“ u Zrenjaninu, Sosijete ženeral banka organizuje Sajam nekretnina na kom će na sva pitanja o realizaciji kredita odgovarati oni koji u tom procesu i učestvuju – notari, procenitelji, investitori, kao i bankarski stručnjaci.

Svi učesnici Sajma imaju cilj da posetiocima i potencijalnim kupcima objasne sve detalje i uslove pod kojima mogu da podignu stambeni kredit. Zainteresovane klijente bankari Sosijete ženeral banke upoznaće sa specijalnom ponudom koja će trajati do kraja septembra.

Detaljnije informacije o ponudi sniženih kamata za stambene kredite potražite na www.societegenerale.rs pozovite telefonom 023 581 – 700 ili posetite ekspozituru u Zrenjaninu, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2, svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 9 do 16.30 časova.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz