Atletičari kluba AS 023 bili uspešni na dva prvenstva

Atletski klub AS 023

Na prvenstvu Vojvodine za starije pionire, koje je održano u subotu, 9. juna, u Novom Sadu, nastupili su i takmičari zrenjaninskog Atletskog kluba AS 023.

 

Zlatnu medalju u bacanju kugle osvojila je Anastasija Homan Savković (11,74), dok je Luka Kandić u istoj disciplini osvojio bronzanu medalju (12,24).

 

Atletski klub AS 023

 

Na finalu ekipnog prvenstva Srbije u dečijoj atletici, koje je održano u nedelju, 10. juna, u Sportskom centru Košutnjak u Beogradu, članovi Škole atletike kluba AS 023, predvođeni trenerima Vukosavom Đapić Atanacković i Borislavom Mandićem, takmičeći se u pet disciplina, osvojili su prvo mesto i šampionsku titulu u kategoriji devojčica i dečaka za 2010. godište , dok je vicešampionsku titilu osvojila generacija devojčica i dečaka za 2007 godište.

 

Za ekipe su se tokom kvalifikacija za teritoriju Banata i pokrajine, kao i republičkog finala, takmičili sledeći članovi:

 

Godište 2010: Dušan Kovačević, Aleksandar Atanacković, Tamara Vukov, Teodora Gaković, Ognjen Gut, Anđela Jovanov, Staša Subotić, Milica Cvetkov, Aleksa Topalov, Maksim Grubanov i Novak Majkić.

 

Godište 2007: Justin Cvetkov, Dušan Milovanović, Ognjen Ćurčin, Nevena Stanaćev, Maša Vorkapić, Ilija Slankamenac, Ivana Laković, Dušan Zečić, Marina Surutka, Jovana Surutka, Simon Grubanov, Vukašin Lužajić i Milica Martinović.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz