Kultura YTOP

RADIO KLIK FM VODIO SLUŠAOCE NA SAJAM KNJIGA

BEOGRAD, ZRENJANIN – Radio Klik FM i ove godine je obradovao svojih 50 slušalaca iz Zrenjanina, koji su imali priliku da u okviru akcije “Čitajte sa nama” posete Sajam knjiga u Beogradu.

 

 

Tradicionalni partner akcije je kompanija Gomex koja više godina podržava akciju radija Klik FM i koja je prepoznala značaj ove akcije za građane Zrenjanina.

 

Klik FM je radio stanica koja deluje na teritoriji grada Zrenjanina i koja je, pored svojih osnovnih ciljeva za ostvarenje rejtinga i ekonomskog uspeha, istovremeno i društveno – odgovoran medij koji realizuje akcije u cilju unapređenja društva u celini.

 

Od samog početka rada radija Klik FM u Zrenjaninu, jedan od prioritetnih ciljeva je realizacija društveno – odgovornih programskih akcija, kojima se promoviše privredni, kulturno-istorijski i turistički potencijali ovog regiona.

 

Akciju pod nazivom “Čitajte sa nama”, kojom promoviše kulturne vrednosti i ističe značaj čitanja knjiga za razvoj društva, Klik FM grupa je ove godine realizovala u Zrenjaninu, Čačku i Kuli.

 

Svi ovogodišnji putnici su imali prilike da uživaju u odličnom izboru knjiga koje su ponuđene na 62. Međunarodnom sajmu knjiga, a čiji su počasni gosti ove godine bile četiri države: Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn.

Podeli članak
sinovoz
FAM