Akcije YTOP

POKLANJAMO KNJIGU “ŽEĐ” JU NESBEA

knjiga

knjigaInformativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu – roman Ju Nesbea “Žeđ” .

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

Gotovo istovremeno sa originalom, čitaoci u Srbiji moći će da uživaju u novom romanu Jua Nesbea „Žeđ“, jedanaestom u serijalu o inspektoru Hariju Huleu koji je prodat u preko 30 miliona primeraka!

Nakon što nam je svima zastalo srce na kraju„Utvare“ i nakon što smo se uplašili da je druženju sa Harijem Huleom ipak došao kraj dok smo čitali poslednje stranice „Policije“, upornost i strpljenje čitalaca su se isplatili. Ipak, znali ste šta će se desiti, pre ili kasnije nakon što je nekoliko godina pauzirao sa serijalom,Ju Nesbe je završio sledeći nastavak, roman„Žeđ“.

 

„Uvek se vraćam Hariju, on je moja srodna duša“, izjavio je Ju Nesbe. „Ipak, on je mračna duša, tako da je iskustvo, kao i uvek, uzbudljivo, ali i zastrašujuće i emocionalno iscrpljujuće. Ali Hari i ova priča su vredni neprospavanih noći.“

 

I verujte nam na reč – svaka stranica novog romana biće vredna vaše pažnje. Svoj primerak „Žeđi“ možete imati od 26. aprila. Za one koji to još ne znaju, ovo je datum Huleovog rođendana.

 

Ne dajte da vas zavara naslov. Otkrijte kakva žeđ će moriti Harija. Još jedan ubica operiše po gradu napadajući ljude koji koriste aplikaciju Tinder za nalaženje ljubavnih partnera preko interneta. Metodologija ubice podseća Harija na starog neprijatelja. Iako bi se radije držao po strani, Hari će preuzeti slučaj ne bi li se jednom za svagda obračunao sa ubicom koji mu je pre mnogo godina izmakao.

Godina 2017. definitivno je godina Jua Nesbea. Osim objavljivanja „Žeđi“, jedanaestog nastavka u serijalu, proslavljamo i dvadesetogodišnjicu od izlaska prvog romana – „Slepi miš“, a u oktobru ćemo videti i premijeru dugoočekivane filmske adaptacije „Sneška“ sa Majklom Fazbenderom u ulozi Harija Hulea i u režiji Tomasa Alfredsona.

 

Novi roman Jua Nesbe „Žeđ“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

 

Knjižara “Laguna” nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 29.  maja, na našoj Fejsbuk stranici.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.