Marketing YTOP

ODLIČAN IZBOR KOSAČICA U PRODAVNICAMA „MOTO DANE“

kosacica

ZRENJANIN – Oduvek želite da imate engleski travnjak. To danas nije nemoguće. Osim dobre volje, za uredan travnjak važno je da izaberete pravu kosačicu.

Važan kriterijum za odabir kosačice jeste veličina travnjaka, valja razmisliti i o tome da li kosačica da bude električna ili benzinska, kao i o tome kakav sakupljač trave kosačica ima.

 

kosacica

 

Najveći izbor odličnih kosačica za sve travnjake i svačiji džep možete pronaći u prodajnim objektima „Moto Dane“ koji se nalaze u ulici Cara Dušana 12  i Nikole Pašića 50. U prodavnicama „Moto Dane“  imaju veliki izbor kosačica marke „Husqvarna“ i „Villager“.

 

Kosačice su različitih veličina i, naravno, različitih cena, ali je sasvim sigurno da za svakog ima ponešto.

 

„Husqvarnini“ snažni i pouzdani trimeri su savršen izbor kada je reč o uređenju rubova travnjaka, kao i za košenje trave na teško dostupnim mestima. Sve mašine su lake za rukovanje i uz pomoć njih se posao obavlja brzo i bez napora.

 

U objektima firme „Moto Dane“ u toku je akcija za „Husqvarnine“ trimere. 

Tu su i trimeri „Villagera“. Trimeri su različitih karakteristika u zavisnosti od vaših potreba.

 

U prodavnicama „Moto Dane“ mogu se videti svetska imena poput Husqvarne, Briggs & Strattona, Castelgardena, Alpine i Villagera…U sklopu prodavnice 1 nalazi se i SERVIS za sve vrste standardnih i mtb BICIKALA ,dok u sklopu prodavnice 2 nalazi se SERVIS raznih vrsta KOSILICA ,TRIMERA ,SCOOTER-a ,TESTERA ,PUMPI ,PENTI…

 

Prodavnice  firme „Moto Dane“ nalaze se u Cara Dušana 12 ( 569 173, 515 203) i Nikole Pašića 50 (525 643, 525 523). Radno vreme je od 8 do 18 časova a subotom od 8 do 14.

Većinu artikala iz prodajnog asortimana “Moto Dane” možete poručiti i on line :

www.motodane.rs

Na sajtu “Moto Dane” isprobajte novu instant pretragu artikala iz kategorija bašte/delovi/oprema:

motodane.rs/basta-delovi-oprema

 

Podeli članak
sinovoz
FAM