Sport

ZRENjANINSKI SPORTISTI NA HUMANITARNOM KROSU (FOTO)

SREMSKA KAMENICA – Prvi dan proleća u Sremskoj Kamenici protekao je u znaku humanosti, jer je održan 3. Novosadski kros za dečiji osmeh, u organizaciji atletičara Gorana Vendlenera.

Milan Delić (crna majica) i Milan Krezović (crvena majica) FOTO: Magdalena Grahovac
Milan Delić (crna majica) i Milan Krezović (crvena majica) FOTO: Magdalena Grahovac

Atletska trka “Trčim za dečiji osmeh” predstavlja sportsku manifestaciju humanitarnog karaktera koja je posvećena deci bez roditeljskog staranja u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici. Trka okuplja profesionalce i rekreativce iz cele zemlje, a ovog puta bilo je oko 600 učesnika. Promoter trke, koji je otvorio ovaj kros, bio je naš proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić.

Zrenjaninci koji su učestvovali u “Trci za dečiji osmeh” su Milan Delić (Atletsko rekreativni klub Petrovgrad), na trci od 11 km, sa vremenom 00:48,27 min, Milan Krezović (Ninđucu klub Bujinkan), na trci od 11 km, sa vremenom 00:48,26 min, a na trci od 4,5 km Teodor, Predrag i Biljana Pavlov (Ninđucu klub Bujinkan) i Milojka Ponoćko (Planinarski klub Zrenjanin).

Zrenjaninski volonteri (Foto: Magdalena Grahovac)
Zrenjaninski volonteri (Foto: Magdalena Grahovac)

A da sve prođe kako treba pobrinuli su se zrenjaninski volonteri, kojima je ovo drugi put da učestvuju u organizaciji krosa.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM