• ZRENjANINSKI SPORTISTI NA HUMANITARNOM KROSU (FOTO)

    Učestvovali i naši volonteri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    SREMSKA KAMENICA – Prvi dan proleća u Sremskoj Kamenici protekao je u znaku humanosti, jer je održan 3. Novosadski kros za dečiji osmeh, u organizaciji atletičara Gorana Vendlenera.

    Milan Delić (crna majica) i Milan Krezović (crvena majica) FOTO: Magdalena Grahovac
    Milan Delić (crna majica) i Milan Krezović (crvena majica) FOTO: Magdalena Grahovac

    Atletska trka „Trčim za dečiji osmeh“ predstavlja sportsku manifestaciju humanitarnog karaktera koja je posvećena deci bez roditeljskog staranja u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici. Trka okuplja profesionalce i rekreativce iz cele zemlje, a ovog puta bilo je oko 600 učesnika. Promoter trke, koji je otvorio ovaj kros, bio je naš proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić.

    Zrenjaninci koji su učestvovali u „Trci za dečiji osmeh“ su Milan Delić (Atletsko rekreativni klub Petrovgrad), na trci od 11 km, sa vremenom 00:48,27 min, Milan Krezović (Ninđucu klub Bujinkan), na trci od 11 km, sa vremenom 00:48,26 min, a na trci od 4,5 km Teodor, Predrag i Biljana Pavlov (Ninđucu klub Bujinkan) i Milojka Ponoćko (Planinarski klub Zrenjanin).

    Zrenjaninski volonteri (Foto: Magdalena Grahovac)
    Zrenjaninski volonteri (Foto: Magdalena Grahovac)

    A da sve prođe kako treba pobrinuli su se zrenjaninski volonteri, kojima je ovo drugi put da učestvuju u organizaciji krosa.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport