• ZRENJANINSKI BEJZBOLAŠI ODBRANILI TITULU

    BEOGRAD – Igrači bejzbol i softbol kluba “Bečkerek” uspeli su da odbrane titulu prvaka na turniru “ Trofej Beograda “ što je jedan od najznačajnijih turnira u ovom sportu u Srbiji i zvanično prvenstvo Srbije za uzrast do 13 godina. Do titule prvaka, Bečkerečani su stigli pobedom na ekipom Novog Sada, u finalu, rezultatom 10 :5. Na turniru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKI BEJZBOLAŠI ODBRANILI TITULU

    BEOGRAD – Igrači bejzbol i softbol kluba “Bečkerek” uspeli su da odbrane titulu prvaka na turniru “ Trofej Beograda “ što je jedan od najznačajnijih turnira u ovom sportu u Srbiji i zvanično prvenstvo Srbije za uzrast do 13 godina.

    detalj-sa-turnira

    Do titule prvaka, Bečkerečani su stigli pobedom na ekipom Novog Sada, u finalu, rezultatom 10 :5.

    Na turniru koji je održan četrnaesti put na Adi Ciganliji ove godine učestvovalo je četiri ekipe, dve novosadske i po jedna beogradska i zrenjaninska.

    Skor zrenjaninskih bejzbolaša izgleda ovako : 4 odigrane utakmice, 4 pobede, poen količnik 47-14, apsolutna dominacija pionira Bečkereka u napadu i u odbrani za još jedno osvajanje Trofeja Beograda. Ovaj turnir BK “Bečkerek“ inače osvaja već peti put, a treći u poslednje četiri sezone.

    Ekipa je nastupala u sastavu: Nikola Dragojlov, Lune Raškov, Dalibor Todorović, Uroš Bursać, Nikola Đurin, Maja Todorović, Nikola Ćurašković, Marko Eremić i Majda Feher. Deca su nagrađena medaljama, a klubu je pripao lep pehar za osvojen turnir.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport