• ZRENjANINKE UBEDLjIVE PROTIV UŽIČANKI (FOTO)

    Odbojkašice MD Zrenjanin pobedile maksimalnim rezultatom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    MD Zrenjanin – Jedinstvo (Užice) 3:0 (25:15, 25:20, 25:18)

    Kristalna dvorana u Zrenjaninu. Gledalaca: 250. Sudije: Milan Milošević, Nenad Davidović (obojica iz Beograda). Trajanje meča: 69 minuta.

    odbojka_md_zrenjanin

    MD ZRENJANIN: Radanović 6, Koprivica 9, Sekulić 18, Stojković 11, Martinović 8, Knežević 6, Popović (libero), Marković, Mičeta, Terzievska, Šujica, Anđelić. Trener: Dejan Desnica.

    JEDINSTVO: Kutlešić 6, Džaković 9, M. Tomašević 5, Jovančićević 2, Tošić 9, Milosavljević 3, Todorović (libero), Krpović, Kraković, Dumanjić, Kovačević, Glišović. Trener: Svetlana Ilić.

    Zrenjaninke su lako i brzo dobile meč protiv Užičanki. I jedne i druge bile su oslabljene. Meč bi sigurno bio kvalitetniji da je domaći tim mogao da računa na Antoninu Pilipović, a Jedinstvo na kapitena Vesnu Tomašević-Petrić.

    Ponovo su bubnjevi odzvanjali Kristalnom dvoranom. Imale su Zrenjaninke podršku, a u prvoj deonici sve su prelomile u momentu kad su povele 15:13. Vesna Sekulić, preksinoć najbolja, povela je svoj tim ka vođstvu.

    U drugom periodu, ponovo Sekulićeva, a potom i Ana Martinović donele su početnu prednost. Potom je Koprivica blokom stavila do znanja da će i druga deonica pripasti Zrenjaninkama.

    Treći set doneo je odlučniju igru Užičanki, da bi as Kneževićeve (7:6) pokrenuo Zrenjaninke. Jedinstvo je u finišu ostalo bez daha i ponovo nije bilo prijema, za servise Kneževićeve.

    odbojka_md_zrenjanin

    odbojka_md_zrenjanin

    odbojka_md_zrenjanin

    odbojka_md_zrenjanin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport