• Zrenjaninke pretrpele i dvanaesti ovosezonski poraz

    ŽKK Proleter – ŽKK 021 63:91 (10:31, 21:24, 23:23, 9:13)   Košarkašice zrenjaninskog ŽKK Proleter pretrpele su i dvanaesti ovosezonski poraz. One su u petak, 24. januara, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 14. kola Prve lige Srbije, pred oko 150 gledalaca, ubedljivo poražene od ekipe ŽKK 021. Rezultat je bio 63:91.   Utakmica je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninke pretrpele i dvanaesti ovosezonski poraz

    ŽKK Proleter – ŽKK 021 63:91 (10:31, 21:24, 23:23, 9:13)

     

    Košarkašice zrenjaninskog ŽKK Proleter pretrpele su i dvanaesti ovosezonski poraz. One su u petak, 24. januara, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 14. kola Prve lige Srbije, pred oko 150 gledalaca, ubedljivo poražene od ekipe ŽKK 021. Rezultat je bio 63:91.

     

    Utakmica je praktično bila rešena u prvoj četvrtini. Tada su gošće, koje su izdominirale u svakom segmentu igre, stekle prednost od dvadeset jednog poena razlike. To izabranice Marka Marinkova nisu uspele da smanje u nastavku meča. Stoga je ubedljiv poraz bio neminovan.

     

    Pročitajte još: Velikim korakom se odmakle iz opasne zone ispadanja (Foto)

     

    Jedina svetla tačka među Zrenjaninkama bila je Sofija Olić koja je zabeležila 23 poena. Po efikasnosti se donekle istakla i dvocifrena Marina Stojić, pogodivši 11 koševa, kao i Danijela Jovanov, koja je ubacila devet pogodaka.

     

    Nakon novog pretrpljenog poraza, košarkašice Proletera ostale su usamljene na samom dnu prvoligaške tabele, sa skorom od dve pobede i dvanaest poraza.

     

    U narednom, 15. kolu, koje je na programu 15. februara, zrenjaninske crveno-bele gostuju u Beogradu, sedmoplasiranom timu na tabeli, ekipi ŽKK Partizan.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport