• ZRENJANINCI UČESTVOVALI U TRCI U TEMIŠVARU (FOTO)

    TEMIŠVAR – Grupa Zrenjaninaca učestvovala je u trci pod nazivom „Timisoara 21K„, održanoj danas u rumunskom gradu Temišvaru.     Zrenjaninsku ekipu činili su Nemanja Bunjevački, Dragana Tabački, Miroslav Molnar, Milan Delić, Dušan Guteša, Damir Batanjski i Vladimir Toljaga, koji su istrčali polumaraton, kao i Miodrag Jeftić, koji je istrčao trku na 10 kilometara.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI UČESTVOVALI U TRCI U TEMIŠVARU (FOTO)

    TEMIŠVAR – Grupa Zrenjaninaca učestvovala je u trci pod nazivom „Timisoara 21K„, održanoj danas u rumunskom gradu Temišvaru.

     

    Timisoara 21K

     

    Zrenjaninsku ekipu činili su Nemanja Bunjevački, Dragana Tabački, Miroslav Molnar, Milan Delić, Dušan Guteša, Damir Batanjski i Vladimir Toljaga, koji su istrčali polumaraton, kao i Miodrag Jeftić, koji je istrčao trku na 10 kilometara.

     

    Timisoara 21K

     

    Inicijator ovog događaja u Temišvaru je poznati prodavac sportske opreme Sport Guru, u saradnji sa Gradskom kućom i timom ljudi sa velikim iskustvom u organizovanju sportskih takmičenja. Start i cilj trke bili su na istom mestu, na Trgu ujedinjenja, a staza je osmišljena tako da se usput može uživati u lepotama i znamenitostima Temišvara.

     

    Timisoara 21K

     

    Staza je ravna i brza, pogodna za sve one koji su planirali da obore lične rekorde.

     

    Timisoara 21K

     

    Timisoara 21K

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport