• ZRENJANINCI OD STARTA U KONSTANTNOM VOĐSTVU (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – KK KLIK (Arilje) 78:74 (21:15, 18:19, 19:20, 20:20)   Utakmica 7. kola Druge muške košarkaške lige Srbije, koja je odigrana u vanrednom terminu, u sredu, 15. novembra, ponovo je donela veoma zanimljive trenutke zrenjaninskim ljubiteljima košarke.     Naime, u Kristalnoj dvorani, pred oko 250 gledalaca, utakmicu su odigrali košarkaši Proleter […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI OD STARTA U KONSTANTNOM VOĐSTVU (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – KK KLIK (Arilje) 78:74 (21:15, 18:19, 19:20, 20:20)

     

    Utakmica 7. kola Druge muške košarkaške lige Srbije, koja je odigrana u vanrednom terminu, u sredu, 15. novembra, ponovo je donela veoma zanimljive trenutke zrenjaninskim ljubiteljima košarke.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, u Kristalnoj dvorani, pred oko 250 gledalaca, utakmicu su odigrali košarkaši Proleter Naftagasa i gostujuća ekipa KK Klik iz Arilja.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmica, u kojoj su domaći crveno – beli bili od samog starta u konstantnom vođstvu, pripala je izabranicima Zorana Bajina rezultatom 78:74.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Petar Lambić sa 22 postignuta pogotka, dok su dvocifreni takođe bili i Nikola Šućov sa 17, Đorđe Božović sa 12 i Slobodan Lalić sa 10 ubačenih poena.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Posle 7 odigranih kola, ekipa Proleter Naftagasa se nalazi na deobi od drugog do četvrtog mesta, sa osvojenih 12 bodova.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, prve utiske, ekskluzivno za informativni portal zrenjaninski.com, preneo je trener Zrenjaninaca Zoran Bajin. 

     

    – Ovo nam je bila veoma bitna utakmica nakon prošlonedeljnog poraza u Velikoj Plani. Od početka do kraja ove utakmice naši momci su kontrolisali rezultat, iako smo igrali protiv veoma dobre ekipe, i mislim da smo zasluženo pobedili. Naredno kolo idemo Konstantinu u Niš, i ako budemo pružili ovakvu igru, možemo očekivati i da ćemo sa tog gostovanja doneti bodove – kazao je Bajin.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Bajin je takođe napomenuo da je njegova ekipa napravila već pet pobeda iz sedam utakmica, iako su odigrali više utakmica na strani nego kod kuće, i da se nada da će, ukoliko budu nastavili u ovakvom ritmu, i u nastavku prvenstva ostati u samom vrhu tabele. Samim tim, može se govoriti i o očekivanjima za napad na Prvu ligu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport