• ZRENJANINCI NA SVETSKOM PRVENSTVU U KARATEU

    ZRENJANIN – Prošlog vikenda na Tenerifama je završeno svetsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Najuspešnija zemlja na svetskom prvenstvu bila je je Japan sa osvojenih 10 zlatnih, 1 srebrnom i 7 bronzanih medalja ispred Egipta i Turske.     Ovo je bilo jedno od najmasovnijih svetskih prvenstava pošto su nastupila 1.694 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI NA SVETSKOM PRVENSTVU U KARATEU

    ZRENJANIN – Prošlog vikenda na Tenerifama je završeno svetsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Najuspešnija zemlja na svetskom prvenstvu bila je je Japan sa osvojenih 10 zlatnih, 1 srebrnom i 7 bronzanih medalja ispred Egipta i Turske.

     

    Anja Milovanović

     

    Ovo je bilo jedno od najmasovnijih svetskih prvenstava pošto su nastupila 1.694 takmičara iz 107 zemalja.

     

    Karate klub „Zrenjanin“ je na ovom takmičenju imao dve predstavnice.

     

    Anja Milovanović zauzela je solidno 7. mesto. U prvom meču Anja je pobedila takmičarku iz Slovačke (6:4), zatim takmičarku iz Austrije (2:2), u trećem kolu pobedila je Ukrajinku (5:0), dok je u četvrtfinalu izgubila sa 4:0 od takmičarke iz Luksemburga koja je kasnije postala šampion sveta. U repasažnom meču izgubila je od takmičarke iz Portugala i tako zauzela 7. mesto.

     

    Aleksandra Vujasinović je u prvom kolu naletela na takmičarku bolju od sebe, tako da je takmičenje završila u prvom kolu sa 1:3 od takmičarke iz Rusije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport