• Zrenjaninci izvodili penale, na golu se našao Ivica Kralj! (Foto)

    Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac i nekadašnji golman Partizana Ivica Kralj bio je zvezda humanitarne akcije „Penal za život“ koja je u ponedeljak uveče, na Trgu slobode u Zrenjaninu, održana pod pokroviteljstvom kompanije „Gomex“.   Osim Kralja, ovoj akciji, koja je izazvala veliku pažnju Zrenjaninaca, odazvali su se i bivši igrač Crvene zvezde Nenad Kovačević, golman […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci izvodili penale, na golu se našao Ivica Kralj! (Foto)

    Bivši jugoslovenski fudbalski reprezentativac i nekadašnji golman Partizana Ivica Kralj bio je zvezda humanitarne akcije „Penal za život“ koja je u ponedeljak uveče, na Trgu slobode u Zrenjaninu, održana pod pokroviteljstvom kompanije „Gomex“.

     

    Osim Kralja, ovoj akciji, koja je izazvala veliku pažnju Zrenjaninaca, odazvali su se i bivši igrač Crvene zvezde Nenad Kovačević, golman Danilo Pustinjaković i fudbaler Nenad Mirosavljević.

     

    Ivica Kralj
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Svi zainteresovani imali su priliku da šutiraju penale poznatim golmanima, na improvizovanom fudbalskom terenu postavljenom na Trgu slobode, za to doniraju sredstva u humanitarne svrhe i tako pomognu Fond za pomoć pri lečenju dece, koji je pokrenula Humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

     

    Penal za život
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Drago mi je što sam se još jednom vratio iz fudbalske penzije i to zbog ovakve sjajne akcije – izjavio je Kralj, golman koji je uveo Partizan prvi put u Ligu šampiona.

     

    Penal za život
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Među prvima, penal je izveo pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura koji je, u ime lokalne samouprave, došao da podrži ovu humanitarnu akciju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport