• ZRENJANINCI IMALI VIŠE SNAGE OD BEOGRAĐANA (FOTO)

    KMF SAS – SK Ekonomist (Beograd) 2:1 (poluvreme 0:1)   Zrenjaninski SAS je u okviru 10. kola Druge futsal lige Srbije, na svom terenu, ugostio veoma neugodnu ekipu Ekonomista iz Beograda i ostvario još jednu važnu pobedu. Tvrda utakmica, u kojoj je na kraju ekipa SAS-a ipak imala više snage, ali i više sportske sreće, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINCI IMALI VIŠE SNAGE OD BEOGRAĐANA (FOTO)

    KMF SAS – SK Ekonomist (Beograd) 2:1 (poluvreme 0:1)

     

    Zrenjaninski SAS je u okviru 10. kola Druge futsal lige Srbije, na svom terenu, ugostio veoma neugodnu ekipu Ekonomista iz Beograda i ostvario još jednu važnu pobedu. Tvrda utakmica, u kojoj je na kraju ekipa SAS-a ipak imala više snage, ali i više sportske sreće, završena je rezultatom 2:1.

     

    Foto: Zoran Bograoški

     

    Gosti su prvi došli u vođstvo golom Dejana Veličkovića u 9. minutu. Tokom prvog poluvremena, obe ekipe su imale još po nekoliko šansi, ali se na odmor ipak otišlo sa minimalnom prednošću gostujućeg tima.

     

    SAS dolazi do izjednačenja u 22. minutu golom Ljubiše Blanuše, koji je iskoristio nepažnju futsalera Ekonomista i poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nastavak utakmice donosi otvorenu igru na obe strane i stvaranje mnogobrojnih šansi, ali su do 38. minuta mreže mirovale na obe strane, kada Nenad Kulić uspeva nakon jednog solo prodora da pošalje loptu u kontra ugao golmana Filipa Grujića, i na taj način, ispostavilo se na kraju, postigne pobedonosni gol, kojim ekipa SAS-a ostaje na vrhu tabele sa osvojenim 21. bodom.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Treba napomenuti da se, nakon tromesečnog odsustva zbog veoma neugodne povrede, na parket vratio i kapiten „Lude družine“ Joca Blažić.

     

    U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, KMF SAS gostuje u Ivanjici koja se nalazi na 4. mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport